fbpx
Swiss Sense; slapen

Swiss Sense; slapen

Als je lekker en genoeg slaapt voel je je gelukkiger, gezonder, fitter en aantrekkelijker. Ondanks dat goed en genoeg slapen een uitdaging is blijft het essentieel voor een gezond en fijn leven. Kom naar Swiss Sense voor de beste slaap adviezen zodat je elke dag fris en fruitig wakker wordt.

Bij Swiss Sense is een ruim aanbod in boxsprings, bedden, matrassen, beddengoed, kussens aanwezig voor het beste slaapcomfort. Zorg dat je slaagt voor een bed wat op jouw lijf is geschreven, of je nu jong of ouder bent, klein of groot. De collectie bij Swiss Sense is zeer uitgebreid en voor ieder lichaam is hier het beste te koop ter ondersteuning van een goede nachtrust. Kom langs in de winkel en laat je adviseren door de vakkundige adviseurs van Swiss Sense. Kies voor zekerheid om lekker te slapen en uitgerust wakker te worden. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10D T. 0229-210973 www.swisssense.nl