fbpx
SuperTank; goedkoop

SuperTank; goedkoop

Een Super formule voor goedkoop en onbemand tanken, dat kan hier 24 uur per dag bij SuperTank.  En tijdens speciale  Oranje dagen zijn er mooie Oranjekortingen voor de klanten waardoor het tanken nog goedkoper is. Hier bij SuperTank is gespaard op personeel en operationele kosten waardoor de prijzen voor brandstof laag blijven.

Zie de Oranjekalender op de website van SuperTank. Profiteer op deze actiedagen van SuperTank Oranjekortingen bij alle 30 SuperTank stations door heel Nederland. Deze actie dagen vinden plaats op diverse wedstrijddagen van het Nederlands Elftal, ook als Nederland schaatst, of als er iemand van de Koninklijke familie jarig is dan kan er Oranjekorting zijn op brandstof. Hou de kalender in de gaten en profiteer van de extra kortingen. De eerst volgende Oranje kortings dag is 31 januari 2023. Het tankstation op het Hof van Hoorn “SuperTank” staat voor goedkoop tanken. Kom langs en ontdek het zelf bij SuperTank.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 www.supertank.nl