fbpx
EP:Beerepoot; uitverkoop

EP:Beerepoot; uitverkoop

De Mega Uitverkoop bij EP:Beerepoot is bijna afgelopen. Nog tot 31 januari kunt u bij alle filialen van EP:Beerepoot terecht voor extreem scherpe uitverkoop deals. Bekijk de Mega Uitverkoop folder van EP:Beerepoot voor de beste deals of kom naar een van de filialen voor voordeel tot wel 50% korting op een groot deel van het assortiment. OP=OP, dus wees er snel bij.

Januari is de maand van de uitverkoop. Bij EP:Beerepoot is dat zeer zeker te merken aan het voordeel dat u deze hele maand krijgt op een groot deel van het assortiment. U kunt bij EP:Beerepoot terecht voor honderden voordelige artikelen tegen opruimprijzen. Denk aan zeer aantrekkelijk geprijsde koffiemachines, televisies, (inbouw)koelkasten, wasmachines, energiezuinige warmtepompdrogers en inductiekookplaten. Daarnaast ontvangt u bij deze scherpe opruimprijs natuurlijk ook de uitgebreide en unieke service die u van EP:Beerepoot gewend bent. Bekijk de Mega Uitverkoop folder op de website of de reclamefolder. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service zorgen voor een unieke en complete shopbeleving. Onze medewerkers helpen u graag.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B T. 0229-502420 www.epbeerepoot.nl