fbpx
JYSK; Woonaccessoires

JYSK; Woonaccessoires

Bij JYSK koop je hippe banken in Scandinavische stijl, stijlvolle TV meubelen, mooie salontafels en bijzettafels. Trendy slaapbanken. Mooie artikelen voor in de slaapkamer en nog veel meer. Eigenlijk wel alles voor de inrichting van jouw huis.

Uitgebreid assortiment
Neem bijvoorbeeld de eettafel, dit is een plek in je huis waar je heerlijk wat uurtjes zou moeten vertoeven per week. Samen eten, spelletje doen, of lekker quality time. Bij JYSK verkopen ze mooie eettafels met comfortabele stoelen. Ben je op zoek naar een eettafel met bijvoorbeeld twee stoelen, JYSK heeft het. Maar ook grote eettafels met 6 stoelen vind je hier in de winkel. Ook een eettafel die uitschuifbaar is om extra plekken te creëren is hier aanwezig. Echt voor ieder wat wils. Maak van jouw huis echt jouw thuis! Woonaccessoires zorgen voor de finishing touch van de inrichting van jouw huiskamer, slaapkamer, hal, balkon, tuin of badkamer. Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden die JYSK te bieden heeft. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12 T. 0229-212439 www.jysk.nl