fbpx
Gamma; verf app

Gamma; verf app

Hier bij de Gamma vindt u de meest uiteenlopende artikelen die in en om het huis gebruikt worden. Of het nou aan een verbouwing begint of u bent plannen aan het maken voor een verbouwing, bij Gamma kunt u terecht voor bouwmaterialen, verf, gereedschap, hout, sanitair, ijzerwaren en nog veel en veel meer.

Welke kleur kiezen we om te verven
Bij Gamma is een app beschikbaar, deze voorziet onder andere in kleur en productadvies. Ook heeft deze app een computer vision technologie, hiermee visualiseert u meteen de kleur op een muur. Ook is het mogelijk om via deze app een bestelling te plaatsen van de gewenste kleur, als tester of als gewenste hoeveelheid tezamen met bijbehorende schilderbenodigdheden. In deze app zijn ruim 5000 kleuren verwerkt.  Wilt u meer informatie over deze app ga dan naar GAMMA.nl/verf-app of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor advies over materialen of gereedschap, vraag het aan de medewerkers van Gamma, zij staan graag voor u klaar. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6 T. 0229-218135 www.gamma.nl