fbpx
Profijt meubel; Sale

Profijt meubel; Sale

De sale is begonnen bij Profijt meubel Hoorn. Mooie meubelen die nu extra voordelig geprijsd zijn. Ben je op zoek naar nieuwe meubelen wacht dan niet te lang maar kom snel langs bij profijt meubel in Hoorn.

Vele banken in diverse opstellingen en kleuren worden nu extra voordelig aangeboden als showmodel. Ook heel veel meubelen zijn nu in de aanbieding. Ga je voor een losse kast of eetkamertafel of wil je een geheel nieuw woonprogramma? Bij profijt meubel kun je voor al je woonwensen terecht. Van eetkamerstoelen, fauteuils en relaxfauteuils tot veel meer, en ook nog eens extra afgeprijsd. Dat geld ook voor lampen en karpetten en het grote voordeel is, het kan meteen worden meegenomen.

Profijt meubel maakt ruimte voor de nieuwe collectie van 2023. Iedere week komt er nieuwe collectie naar de winkel. De nieuwste stoffen en kleuren zijn leverbaar op banken in diverse opstellingen. Profijt meubel heeft ook een grote collectie nieuwe eetkamerstoelen

welke in de gewenste kleur kunnen worden besteld. Kom gezellig langs en laat je inspireren. Het Profijt meubel team staat voor je klaar om al je woonvragen te beantwoorden.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-C Hoorn 0229-285190 www.profijtmeubel.nl