fbpx
Mediamarkt; Relaxmas

Mediamarkt; Relaxmas

Het is Relaxmas bij Mediamarkt Hoorn. Relaxmas met vele superaanbiedingen om de kerst heerlijk door te komen. De hele winkel staat bomvol Relaxmas megadeals en daar kun je op tweede kerstdag nog heerlijk van genieten. Honderden mooie aanbiedingen en gezelligheid in onze winkel. Kom gezellig langs.

Wilt u er even tussen uit tweede kerstdag, na de vele drankjes en hapjes van Kerstavond en eerste kerstdag, kom dan tweede kerstdag naar MediaMarkt om te profiteren van de vele mooie aanbiedingen. Vele kortingen op heel veel artikelen, zoals koffiezetapparaten, telefoons, wasmachines, koelkasten en nog veel meer. Profiteer van deze fijne aanbiedingen. Je kunt altijd parkeren voor de deur en je aangekochte producten direct meenemen. Uiteraard kun je bij onze Smartbar gelijk je aangekochte laptop laten installeren of je mobiele telefoon laten beplakken met een goede beschermingsfolie op je scherm.

Tweede kerstdag is Mediamarkt open van 12.00 uur tot 17.00 uur. Tot ziens bij Mediamarkt Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15 T. 0229-206100 www.mediamarkt.nl