fbpx
Profijt Meubel; Black Friday

Profijt Meubel; Black Friday

Profijteer tot en met maandag 28 november van de Black Friday kortingen bij Profijt Meubel. 20% korting op alle woonaccessoires, sierkussens, karpetten, kapstokken en wanddecoratie. Profijt Meubel heeft een ruime collectie wanddecoratie bestaande uit schilderijen, wandkleden, houten wanddecoratie maar ook spiegels en klokken. Ook op de gehele collectie verlichting is nu 20% korting.

Daarnaast geeft Profijt meubel 10% extra korting op de showroomsale, deze is voorzien van een zwart label. Profiteer nu van dit voordeel. Zie je een mooie bank, fauteuil, eetstoelen of een meubel en hangt er een zwart label aan? Dan krijg je nu nog eens extra 10% korting op de al afgeprijsde prijs. Dit betekent dus dubbelop voordeel! Bijkomend voordeel is dat je het meteen kan meenemen of je kunt het later ophalen wanneer het je uitkomt. Profijt meubel is zondag geopend van 12.00-17.00 uur en op maandag van 13.00-17.00 uur.


De actie is geldig tot en met 28 november. Het profijt team staat voor je klaar om je advies te geven bij al jouw woonwensen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C  0229-285190  www.profijtmeubel.nl