fbpx
Mediamarkt; Black Friday weekend

Mediamarkt; Black Friday weekend

Het is Blackfriday weekend bij Mediamarkt Hoorn. Superaanbiedingen met hoge kortingen tot wel 50%. De allerbeste deals speciaal voor jou!

De hele winkel staat bomvol Black Friday megadeals en daar kun je dit weekend nog van profiteren. Honderden mooie aanbiedingen van laptops, tablets, telefoons, wasmachines, koelkasten, televisies, drogers, vriezers, koffiemachines, stofzuigers en nog veel en veel meer. Kom dit weekend nog naar MediaMarkt om te profiteren van al deze waanzinnige Black Friday aanbiedingen. Je kunt altijd gratis parkeren voor de deur en je aangekochte producten direct meenemen. Uiteraard kun je bij de Smartbar van Mediamarkt gelijk je aangekochte laptop laten installeren of je mobiele telefoon laten beplakken met een goede beschermingsfolie op je scherm. Vergeet niet te kijken of je een leuke Black Friday deal kunt scoren bij en deze merken; Sonos, Dyson, Apple, Philips, Hue, Samsung, Nintendo, Miele, Nespresso en Bose. Pak deze kansen en kom langs! Mis het niet.

Deze zondag is Mediamarkt Hoorn geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur. Tot ziens bij Mediamarkt Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15 T. 0229-206100 www.mediamarkt.nl