fbpx
RightWash; de auto lekker schoon

RightWash; de auto lekker schoon

De luxe wasstraat van Rightwash zorgt ervoor dat jouw auto fris en stralend schoon wordt. En na de fijne wasbeurt door de wasstraat kan je de auto stofzuigen in de overdekte en ruime stofzuighal. Hier kan je gelijk de bandenspanning op peil brengen, er is een mattenzuiger aanwezig en een automaat met diverse cleaningdoekjes voor het dashboard en de ramen. 

De wasbeurt start met een spoelbeurt, deze wordt met de hand gedaan zodat moeilijk bereikbare vuile plekken schoongemaakt worden voordat de auto de wasstraat ingaat. De transportband rolt de auto door een groot aantal bogen en modules voor de juiste verzorging van jouw auto. Er is een wielspoeling, een polijstboog, massagemodule, een spoeling met regen effect en tot slot een textieldroger die de auto zonder strepen droogt. Bij Rightwash werken ze met Osmosewater. Dit water is gefilterd waardoor er geen kalk, ijzer, magnesium en zout in zit. Na het wassen even met de auto de stofzuigerhal in en alles is weer brandschoon. Rightwash is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6C T. 0229-291691 www.rightwash.nl