fbpx
Leen Bakker; maakt je huis gezellig

Leen Bakker; maakt je huis gezellig

Lange donkere en koude dagen, de winter. De beste tijd om je huis gezellig en sfeervol te maken. Kies de juiste combinaties zoals kaarsen en kandelaars, vazen, sierkussens, kleden voor onder de salontafel, sierkussen in mooie tinten voor op de bank en nog veel meer.

Betaalbaar

Bij Leen Bakker is het mogelijk om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van een betaalbare sfeervolle inrichting. De prijzen worden zo laag mogelijk gehouden zonder de kwaliteit te kort te doen. Ben je op zoek naar een nieuwe bank, tafel, kast, lamp, bed of andere artikelen, bij Leen Bakker is de keuze heel ruim. Echt voor ieder wat wils.

Twijfel je over welke raamdecoratie voor welke ruimte bij jouw thuis geschikt is, ben je benieuwd naar welke soorten raamdecoratie Leen Bakker te bieden heeft, ook materialen en kleuren, vraag naar een persoonlijk advies bij jou thuis. Boek een adviseur zodat je zeker van je bent van je nieuwe aankoop. In de winkel ben je uiteraard ook van harte welkom, gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15. T. 0229-266077. www.leenbakker.nl