fbpx
EP:Beerepoot; extreme deals

EP:Beerepoot; extreme deals

Tot en met 28 november kunt u bij EP:Beerepoot terecht voor extreme Black Friday deals. Deze Black Friday actie loopt 28 november af, dit is dus echt uw laatste kans om te profiteren van deze scherpe deals bij EP:Beerepoot. Zorg ervoor dat u geen voordeel misloopt en kom vandaag nog langs, want voor alle acties geldt op=op.

De afgelopen week kon u bij EP:Beerepoot al terecht voor scherpe Black Friday deals van diverse audio- en televisiemerken zoals Sonos, Samsung, LG, Philips en Sony. Daarnaast zijn er flinke kortingen op (inbouw)apparatuur van o.a. Siemens, AEG, Bosch en ATAG en de bekende kook- en barbecue merken zoals Demeyere, LeCreuset, The Bastard en KitchenAid. Ook geldt er nog tot en met 28 november een mooie Miele actie waarbij u een gratis Miele stofzuiger t.w.v. € 229,- krijgt bij aankoop van een nieuwe Miele wasmachine of wasdroger..

Naast de spectaculaire Black Friday kortingen ontvangt u natuurlijk ook het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die u van EP:Beerepoot gewend bent. Bekijk onze Black Friday acties op onze website of kom naar de winkel. U bent van harte welkom. www.epbeerepoot.nl

Dr.C.J.K. v. Aalstweg 16 B. T. 0229-502420