fbpx
Carpetright; Sfeervolle vloerbekleding

Carpetright; Sfeervolle vloerbekleding

Het zijn weer koude tijden en dan willen we sfeer in huis. Dit doen we door de kaarsjes aan te steken, maar sfeer ontstaat ook door een mooi kleed, warme gordijnen of een heerlijk zacht tapijt. Kom langs bij Carpetright, alles voor sfeer en warmte.

Hoe creëer je een sfeervol en warm winterhuis? De basis moet allereerst goed zijn. Denk hierbij aan de vloer, neem een voorbeeld aan een visgraat pvc-vloer of een zacht tapijt in je slaapkamer. Zodra je uit je bed stapt voelt het warm en zacht. Een rond vloerkleed, hoogpolig wat voelt als een kussen aan je voeten bij je bankstel zorgt ook voor warmte en verbindt eventueel losse stoelen zoals een fauteuil of salontafel met elkaar. Carpetright heeft een hele ruime keuze aan kleuren, materialen en structuren. Ook voor het aankleden van de trap heeft Carpetright een ruime keuze aan materialen. Voor een knus en warm huis, kom naar Carpetright de adviseurs staan graag voor je klaar. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 11 T. 0229-239975 www.carpetright.nl