fbpx
Profijt Meubel; volop presale

Profijt Meubel; volop presale

Bij Profijt Meubel in Hoorn is de presale in volle gang. Wil je snel en voordelig nieuwe meubelen scoren? Dan ben je welkom bij Profijt meubel. Vele meubelen zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd en direct leverbaar. Geen lange levertijden maar direct genieten van je nieuwe woonitems.

Profijt Meubel heeft namelijk veel uit voorraad leverbaar. De meubelen kun je dan direct ophalen in het magazijn op industrieterrein Zevenhuis. Daar kun je gebruik maken van de gratis aanhangwagen of de huurbus. Wil je liever de meubelen thuisbezorgd hebben dan is dat ook mogelijk. Tegen een bezorgtarief worden de meubelen thuis afgeleverd. Profijt Meubel is gevestigd op het Hof van Hoorn op de 1e etage boven Superkeukens. De winkel is gemakkelijk toegankelijk middels een roltrap of de lift. Profijt Meubel Hoorn is zeven7 dagen geopend en op zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Profijt Meubel bestaat uit een enthousiast team woonadviseurs. Heb je een vraag of wil je woonadvies dan voorzien wij je graag van informatie om je woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C  Hoorn T. 0229-285190  www.profijtmeubel.nl