fbpx
Bot Meubelen; Oligo event winnaar

Bot Meubelen; Oligo event winnaar

Het jaarlijks terugkerende Oligo event was weer een groot succes. De deelnemers zijn door Oligo vertegenwoordiger Robert Kolmus enthousiast gemaakt, en verbaasde zich over de vele licht mogelijkheden.

Oligo is voor Bot Meubelen de partner op licht gebied. De wensen van de klant kunnen bijna altijd worden vervuld. Door de nieuwe technieken in Led verlichting hoeven we geen genoegen meer te nemen met het kille afstandelijke led licht, wat in het verleden echt een probleem was. Tegenwoordig is de sfeer vergelijkbaar met het vroegere halogeen, en hebben we zelfs de keuze om in één lichtbron te kiezen voor helder licht 3000k of voor het warme 1850k. Zo kan je de verlichting gebruiken om bij te werken of om bijvoorbeeld je hobby uit te voeren en daarna makkelijk over te schakelen naar het warme sfeer licht, het romantische avondje kan beginnen. Iedere deelnemer aan het event had de mogelijkheid om mee te dingen naar de felbegeerde cadeaubon T.W.V. € 500,- vrij te besteden aan een Oligo lamp. De winnaar is inmiddels bekend, dit is geworden de Fam. Pelgrom. Bot Meubelen feliciteert de Familie Pelgrom met de waardebon en hoopt dat zij een keuze kunnen maken uit de vele lampen van Oligo, waar wij ze natuurlijk graag bij helpen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8B Tel. 0229-266639 www.bot.nl