fbpx
Bot Meubelen; Gratis Oligo tafellamp

Bot Meubelen; Gratis Oligo tafellamp

Verlichting in je huis, het lijkt zo eenvoudig maar de zoektocht naar de perfecte lamp is niet altijd even makkelijk. Toch is het raadzaam om over een lichtplan na te denken want welk soort licht heb je nodig? Welk effect geeft basisverlichting zoals plafondspotjes en hoe zorg je ervoor dat die mooie kast of dierbare accessoires goed worden belicht?

Kan ik lees- en of werklicht combineren met sfeerverlichting? Vele lampen zijn dimbaar waardoor deze voor diverse doeleinde geschikt zijn en er is een keuze uit warm led of helder led licht. Bot Meubelen presenteert in de showroom een grote collectie verlichting en als service bieden zij montage aan door een erkende elektricien.

Wegens het 35-jarig bestaan van Oligo, maakt u nu kans op een Unlimited edition Grace tafellamp van Oligo (vraag naar de voorwaarden). Deze actie is geldig tot en met 9 december 2022. Kom snel langs om de prachtige showroom te bewonderen en laat u inspireren en vooral adviseren door de deskundige medewerkers van Bot Meubelen.

Doctor C.J.K. van Aalstweg 8B Tel. 0229-266639 www.bot.nl