fbpx
Profijt Meubel; Presale

Profijt Meubel; Presale

Heb je zin in nieuwe meubelen voor een voordelige prijs? Dan ben je welkom bij profijt meubel. De pre sale is van start gegaan. Mooie meubelen nu extra voordelig geprijsd. Woonprogramma’s, tafels, eetkamerstoelen, banken in diverse opstellingen, relaxfauteuils en fauteuils, vele bijzettafels, lampen en nog veel meer zijn nu in de pre sale.

De meubelen zijn of uit voorraad leverbaar of direct mee te nemen uit de winkel. Profijt meubel heeft veel uit voorraad leverbaar. Het kan dan direct worden opgehaald in ons magazijn op bedrijventerrein Zevenhuis in Zwaag. Een aanhangwagen is gratis beschikbaar of tegen een kleine vergoeding kun je de huurbus gebruiken. Liever niet zelf ophalen? Dat is er de mogelijkheid om het bij jou thuis te laten bezorgen. Tijdens de pre sale is het op=op. Dus zie jij die leuke bank in de aanbieding wacht dan niet te lang. Heb je vragen of wil je advies voor je woonwensen? Het team van Profijt meubel staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Profijt meubel is iedere zondag geopend van 12.00-17.00 uur. Gratis parkeren.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-c Tel. 0229-285190 www.profijtmeubel.nl