fbpx
Beter Bed; Kwaliteit, comfort en design

Beter Bed; Kwaliteit, comfort en design

Bij Beter Bed krijg je een goede service en een deskundig advies. De beddenadviseurs helpen je graag met jouw zoektocht naar het beste bed, matras, kussen of dekbed. Ook de inrichting, kleur van de slaapkamer is belangrijk en persoonlijk. Hou je van rust, een klassieke stijl, of een luxe slaapkamer, bij Beter Bed is er een ruime keuze, voor ieder wat wils.

Wat doen kleuren
Neem bijvoorbeeld de kleur blauwgrijs, deze zorgt voor een fijne basis met een vleugje kleur in je slaapkamer. Blauw staat voor koele tinten en zorgt voor rust. Er zijn verschillende stijlgroepen voor in de slaapkamer, zoals bijvoorbeeld klassiek, symmetrische vormen met de kleuren bruin beige en wit. Of hou je meer van een Royal living, luxe aankleding, chique materialen zoals velours en geweven stoffen in rood, groen en bruintinten, deze vind je ook bij Beter Bed. Wil je advies over een matras, welke het beste bij jouw lichaam past, vraag het in de winkel aan de deskundige verkoopadviseurs, zij helpen je graag op weg. Je bent van harte welkome en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10A Tel. 0229-271884 www.beterbed.nl