fbpx
EP:Beerepoot; Laatste weekend DemoDays

EP:Beerepoot; Laatste weekend DemoDays

Kom dit laatste weekend van 29 en 30 oktober volop genieten van demo’s in ons filiaal in Hoorn. Voor iedereen is er iets te beleven. Van doorgewinterde chef-koks die de fijnste kookkneepjes willen leren tot beginners die handige kooktips nodig hebben om goed van start te gaan. De koks van AEG, ATAG en Whirlpool geven interessante en leerzame kookdemo’s. Ook van onze kok Danny leert u weer alles over Inductie en koken met rvs-pannen van Demeyere.

Naast een veelzijdigheid aan kookdemonstraties zijn er ook demonstraties van bijvoorbeeld de allernieuwste Sonos Sub Mini, de Dali HiFi luidsprekers, Philips Hue, Jura koffiemachines en de geuren van Maison Berger Paris X Starck. Kijk voor een overzicht van data en demo’s in onze folder bij deze krant of op onze website.

Uw oude apparaat is geld waard bij EP:Beerepoot. Kom naar onze inruilweken en ontvang hoge inruilkortingen op een energiezuiniger model bij inlevering van uw oude apparaat. Kijk voor een overzicht van de inruilacties in onze folder bij deze krant. Deze inruilacties zijn geldig in alle filialen van EP:Beerepoot. U bent van harte welkom in: Hoorn, Volendam, Schagen, Bovenkarspel, Wervershoof en Broek op Langedijk. Ons filiaal in Hoorn is elke zondag geopend van 12:00 – 17:00.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B T. 0229-502420 www.epbeerepoot.nl