fbpx
Profijt Meubel; laat je inspireren

Profijt Meubel; laat je inspireren

Profijt meubel Hoorn is er helemaal klaar voor om jou met de nieuwste woontrends te inspireren. In de grote winkel op het Hof van Hoorn staat alles mooi bij elkaar gepresenteerd. Zo kun je inspiratie opdoen hoe je het thuis zou willen inrichten.

Mooie banken leverbaar in diverse opstellingen en een ruime keuze uit de Profijt meubel stoffencollectie. Een grote collectie in meubelen, hierbij kun je kiezen uit diverse stijlen. Ga je voor stoer zwart in massief hout of metaal? Een mooi mango programma, of een melamine programma welke een mooie uitstraling heeft en in vele woningen toepasbaar is. Let ook op het aanbod in eetkamerstoelen. Ga je voor een set met meerdere kleuren eetkamerstoelen of is een combinatie van eetstoelen met een eetbank een leuke invulling? We hebben een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.

Wil je een kleine verandering in je interieur dan kun je het al snel aanpassen met leuke accessoires, nieuwe verlichting en misschien een mooi karpet. Ga je voor een grotere make over dan kun je bij ons terecht voor het hele interieur. Het team van Profijt meubel staat voor je klaar om al je woon vragen te beantwoorden.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-c Tel.0229-285190 www.profijtmeubel.nl