fbpx
Swiss Sense; Het perfecte bed voor jou

Swiss Sense; Het perfecte bed voor jou

Bij Swiss Sense vind je de juiste inspiratie voor jouw slaapkamer. Er is een ruime collectie boxsprings, elektrische boxsprings, matrassen en top matrassen aanwezig in deze ruime bedden speciaal zaak. Stap in de wereld van ultiem slaapgenot.

Herfst – Winter
Koudere dagen en nachten, heerlijk onder je warme dekbed kruipen, bij Swiss Sense vind je kwaliteits seizoen dekbedden, of kleurige en stijlvolle dekbedovertrekken, Swiss Sense heeft het in huis. Zoek je accessoires voor in je slaapkamer, zoals nachtkastjes, bedlampjes, een mooi sprei voor op je bed, kom dan langs en zie de ruime keuzes die Swiss Sense jou te bieden heeft. Of wil je een lekker parfum voor in de slaapkamer? Heb je advies nodig over boxsprings, matrassen of beddengoed?  De slaap adviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook om jouw bed/ matras te onderhouden hebben de slaap adviseurs van Swiss Sense het juiste advies. Tevens is het mogelijk om proef te  gaan liggen op één van de fijne kwaliteits matrassen en ontdek welk matras voor jouw lichaam gemaakt is. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10D T. 0229-210973 www.swisssense.nl