fbpx
Profijt Meubel; Oktober woonmaand

Profijt Meubel; Oktober woonmaand

Kom gezellig winkelen bij de woonwinkel Profijt Meubel in Hoorn. De winkel is helemaal volgens de laatste najaar trends ingericht. De nieuwe collectie banken waarbij een ruime keuze is in de mogelijkheden qua opstelling. Ga je voor een losse bank met een mooie fauteuil erbij of kies je voor een grote hoekopstelling?

Met de nieuwe stoffencollectie van Profijt Meubel is er een ruime keuze in stoffen en kleuren. Daarnaast is er volop keuze in woonprogramma’s. Ga je voor een enkele kast om het interieur mee te verfraaien of ga je voor een complete set? Alles is mogelijk. Er is ook een ruime collectie eetkamerstoelen. Veel is uit voorraad leverbaar waardoor je al snel van je nieuwe aankoop kunt gaan genieten. Profijt Meubel heeft ook de nieuwste najaar accessoires om je huis gezellig mee in te richten. Met de wat nieuwe sierkussens heb je met een paar nieuwe items al een compleet andere stijl in huis. Kom gezellig langs en het Profijt team voorziet je graag van woonadvies. Iedere zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-C Hoorn T. 0229-285190. www.profijtmeubel.nl