fbpx
Fietsenstunt.nl; gemak en comfort

Fietsenstunt.nl; gemak en comfort

Door de passie voor fietsen voorzien de medewerkers van Fietsenstunt.nl de klanten graag van deskundig advies, zodat een weloverwogen keuze kan worden gemaakt. U vindt bij deze, maar liefst 2500 m2 grootte fietsenwinkel, een uitgebreide collectie van bekende kwaliteitsmerken zoals bijvoorbeeld Koga, Batavus, Sparta, Qwic en Cortina.

Naast het bieden van scherpe prijzen streeft Fietsenstunt.nl tegelijkertijd naar kwaliteit en gepaste service, waarmee ze vasthouden aan de visie van het familiebedrijf. Met de combinatie van de webshop, de fysieke winkels en de landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van uw nieuwe fiets, e-bike of accessoire! 100% fietsklaar & Accessoires worden gratis gemonteerd

Alle fietsen worden door vakkundige monteurs met jarenlange ervaring rijklaar gemaakt. Alle accessoires die u bij de fiets besteld, worden ook door onze vakmensen op de fiets gemonteerd. Hierdoor bent u verzekerd van een degelijk product. Zo hoeft u thuis niet meer te sleutelen om het kinderzitje of de rieten mand op de fiets te plaatsen. Gemak en comfort, ook dat is de kracht van Fietsenstunt.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8 T. 085-0231426 www.fietsenstunt.nl