fbpx
Mediamarkt; Sale

Mediamarkt; Sale

Het is weer tijd voor Sale. De laatste modellen met waanzinnige kortingen tot wel 50%. Mediamarkt heeft de beste Sale deals om even lekker voordeel te scoren. Honderden Sale aanbiedingen van laptops, tablets, telefoons, wasmachines, koelkasten, televisies en nog veel meer.  De Sale aanbiedingen verschillen per winkel. 

Kom dus vandaag nog naar MediaMarkt om te profiteren van al deze waanzinnige Sale aanbiedingen. Je kunt altijd parkeren voor de deur en je aangekochte producten direct meenemen. Uiteraard kun je bij onze Smartbar gelijk je aangekochte laptop laten installeren of je mobiele telefoon laten beplakken met een goede beschermingsfolie op je scherm. Kom langs en profiteer van deze geweldige Sale.

Kom dit weekend dus nog snel naar MediaMarkt Hoorn en profiteer van onze Sale actie. Zondag zijn we open in Hoorn vanaf 12. 00 uur tot 18.00 uur. 

Tot ziens bij Mediamarkt Hoorn

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15  T. 0229-206100  www.mediamarkt.nl