fbpx
BigGym; Probeer september gratis!

BigGym; Probeer september gratis!

Heb jij nog geen lidmaatschap bij BigGym, maar wil je dolgraag eens trainen bij ons? Probeer deze week dan nog onze gyms geheel gratis en vrijblijvend! Je hoeft je dus niet in te schrijven om van deze actie gebruik te maken.

Sportplezier

BigGym Hoorn biedt een geheel van 2800m2 aan sportplezier. Naast BigCross biedt BigGym interactieve groepslessen zoals HIIT, Senior, Spinning, Zumba, Booty, Boxing, Bootcamp en Boxing Kids en staan er meer dan 300 nieuwe fitnesstoestellen klaar waarmee je je heerlijk in het zweet kan werken.  

Je kunt nog tot 30 september 2022 gratis en vrijblijvend onze gyms uitproberen! Zien we jou ook snel?  Kijk voor de voorwaarden op onze website.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10G T. 0900-9992444 www.biggym.nl/acties