fbpx
Profijt Meubel; Nieuwe najaarscollectie

Profijt Meubel; Nieuwe najaarscollectie

De nieuwe najaarscollectie is binnen bij Profijt Meubel. Mooie rijke banken in veel opstellingen zijn mogelijk. Ga je voor een grote hoekbank of liever een 3-zits bank? Alle varianten zijn mogelijk bij Profijt Meubel.

Ruime keuzes
Daarnaast een ruime keuze uit de Profijt stoffen collectie. Wil je een mooie tweed stof of toch liever een velours stof ook hierin is de keuze zeer ruim en in vele kleuren leverbaar. Ook zijn er diverse mogelijkheden in zitcomfort. Daarnaast zijn de type en hoogte van de poten naar wens samen te stellen. Er is ook een ruime keuze in mooie fauteuils die bij de bank gecombineerd kan worden. Of ga voor een heerlijke relaxfauteuil. Ook daarin is de keuze zeer groot bij profijt Meubel.  Daarnaast is het aanbod in woonprogramma’s groot. Veel mooie melamine programma’s welke makkelijk zijn in onderhoud. Of ga voor een stoer massief woonprogramma in de kleur mango of geheel zwart. Veel is uit voorraad leverbaar. Er is ook een ruime keuze in eetkamerstoelen welke veelal uit voorraad leverbaar zijn. Dan kun je snel genieten van je nieuwe aankoop. Om je woning af te maken hebben we een ruim aanbod in lampen, karpetten, wanddecoratie en accessoires.  Voor woonadvies staat het team van profijt Meubel voor je klaar om je te voorzien van allerlei tips. Iedere zondag geopend.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-c T. 0229-285190 www.profijtmeubel.nl