fbpx
Leen Bakker; Trendy najaars kleuren

Leen Bakker; Trendy najaars kleuren

Dit najaar en deze winter zijn de trendy woonkleuren licht en natuurlijk. Denk daarbij aan frisse blauwe kleuren en rustige aardetinten of gedempte olijfgroene kleuren.

Rustgevend en warm
Voor vele staat de leukste tijd van het jaar alweer snel voor de deur, herfst en winter. Donkere dagen, de blaadjes vallen straks weer van de bomen en het wordt weer kouder. Hoe heerlijk is het dan om  in je eigen sfeervolle en warme huiskamer te vertoeven. De trendy kleuren dit najaar geven vooral een rustgevende uitstraling, heerlijk ontspannen in je eigen huisje. Denk ook eens aan zwart, bijvoorbeeld een zwarte muur in combinatie met koper of gouden accessoires. Wat dacht je van zachtheid, eenvoud en comfort? Heerlijke zachte plaids op je bank om samen in weg te kruipen, en je hoofd te laten rusten op mooie kleurrijke kussens van zachte materialen. Bij Leen Bakker is een ruime keuze voor je aanwezig in de winkel of op de webshop. Kom gezellig langs en parkeer jouw auto voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15 T. 0229-266077 www.leenbakker.nl