fbpx
JYSK; Voor kleine of grote interieurs

JYSK; Voor kleine of grote interieurs

Je huis sfeervol en gezellig maken dat kan zeker met de artikelen van JYSK. Er is een ruim assortiment aanwezig in de winkel, dit alles om jouw huisje echt jouw huis te maken!

Mooie woondecoratie en meer
Met mooie nieuwe kussens op je bank, of sfeervolle lampen aan de muur of plafond, warme vloerkleden, sfeermakers van kaarsen in diverse soorten, maten en kleuren, leuke fotolijstjes, noem het maar op en je vindt het bij JYSK. De stijlen landelijk, modern, Scandinavisch, Industrieel of romantisch vindt je allemaal terug in deze winkel. Voor de laatste trends en de nieuwste modekleuren en fijne materialen ben je aan het juiste adres op de van Aalstweg. Voor de aankomende herfst -winter zijn er heerlijke warme dekbedden te koop, bijvoorbeeld van het merk Tronfjllet of Ulvik. Kom gezellig langs en laat je verrassen door de veelzijdigheid en het ruime assortiment bij Jysk, de medewerkers helpen je graag naar het zoeken van de juiste artikelen en/of om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12 T. 0229-212439 www.jysk.nl