fbpx
Profijt Meubel; laatste weken sale

Profijt Meubel; laatste weken sale

De laatste weken van de SALE zijn aangebroken!! Kom snel want op=op. We hebben veel leuke aanbiedingen op meubelen en deze zijn direct leverbaar. Diverse banken zijn nu als showmodel extra in prijs verlaagd.

Ruime keuze
Daarnaast heeft Profijt Meubel veel leuke items zoals een ruime keuze in eetkamerstoelen, bijzettafels, karpetten en wanddecoratie nu ook in de SALE. Het voordeel is dat er geen lange levertijden zijn want alles is in de SALE direct leverbaar. Het kan direct worden meegenomen maar heb je het niet direct nodig dan slaan we het voor je op in ons logistiek centrum in Zwaag. Mocht je voor een andere bank qua opstelling, bekleding of kleur kiezen, dat kan natuurlijk ook.  Je hebt dan een ruime keuze uit de stoffen en kleuren van de Profijt stoffencollectie. Ook met de meubelen zijn vaak andere maten leverbaar en kan het in de gewenste maten worden besteld. Het team van Profijt Meubel staat voor je klaar om je te helpen met alle interieurwensen. Iedere zondag zijn wij geopend van 12.00-17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-c T. 0229-285190 www.profijtmeubel.nl