fbpx
Mediamarkt; Mobile Mania week

Mediamarkt; Mobile Mania week

Op zoek naar een nieuwe Mobiel? Kom dan naar Mediamarkt Hoorn. Deze week zijn er bij Mediamarkt de beste mobiele deals van het jaar te vinden. Want het  is de finale van de Mobile Media week deze zondag. Tot en met zondag 31 juli kunt u profiteren van wel honderden fantastische aanbiedingen op het gebied van mobiele elektronica en meer.

Profiteer van deze kans
Kom dus vandaag nog naar MediaMarkt om te profiteren van al deze waanzinnige aanbiedingen. U kunt altijd parkeren voor de deur en de nieuwe aangekochte producten direct meenemen. Om de klanten nog meer service te bieden heeft Mediamarkt extra lange openingstijden. Vandaag, zondag 31 juli is de winkel open in Hoorn vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur.

De rest van de week, maandag tot en met zaterdag is Mediamarkt geopend van  8.00 tot 18.00 uur.

Kom dit weekend dus nog snel naar MediaMarkt Hoorn en profiteer van de beste Mobiele deals van het jaar. Tot ziens bij Mediamarkt Hoorn.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 15 T. 0229-206100 www.mediamarkt.nl