fbpx
EP: Beerepoot; Hoe heter, hoe beter

EP: Beerepoot; Hoe heter, hoe beter

De afgelopen dagen waren zweten geblazen. En het wordt alleen nog maar heter en heter, want de Hele Hete Zomerweken van EP:Beerepoot zijn van start. Profiteer van overdreven hete aanbiedingen op onze heetste modellen met de welbekende verfrissende service!

Ideale vakantiegevoel
Een aangename temperatuur, een zomers muziekje, zonnige adviseurs en de geur van verse koffie.  Dat is lekker binnenkomen! EP:Beerepoot doet er alles aan om u het ideale vakantiegevoel te geven. De zoektocht naar de beste elektronica geeft u meer energie dan een zonnige dag. Vooral omdat u nu ook nog eens profiteert van overdreven hete aanbiedingen én verfrissende service! Wasmachines, drogers, keuken (inbouw)apparatuur, audio en stofzuigers zijn fors in prijs verlaagd. Houdt u meer van kou? Ook koelkasten, vriezers, ventilatoren en airco’s gaan weg voor verrassend lage prijzen. Zo kunt u cool de zomer door. Kijk voor de geselecteerde producten in onze folder op www.epbeerepoot.nl.

Groot barbecue assortiment
Een geslaagde barbecue begint met het juiste materiaal. Op de eerste etage van EP:Beerepoot in Hoorn vindt u alles wat u nodig heeft. Naast The Bastard vindt u hier ook Kamado Joe en Big Green Egg barbecues in verschillende formaten. Én natuurlijk alle benodigde accessoires zoals tangen, plate setters en pizzastenen, maar ook houtsnippers, lighters, sauzen, rubs en diverse soorten houtskool. EP:Beerepoot biedt meer dan 300 accessoires om uw barbecue-ervaring compleet te maken. U vindt alle barbecues en accessoires sinds kort ook in onze webshop.

We heten u graag van harte welkom in één van onze zes vestigingen. Goede service is namelijk altijd in de buurt. Winkel Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B T. 0229-502420 www.epbeerepoot.nl