fbpx
Kwantum; Wooninspiratie voor jou

Kwantum; Wooninspiratie voor jou

Voor de woontrends van nu, die bij jou passen, vele verschillende stijlen, bij Kwantum Hoorn vindt je het zeker. De juiste sfeer in jouw huis, kom langs en ontdek de mogelijkheden van een uitgebreid assortiment in deze veelzijdige winkel.

Trends
Zoek je bijvoorbeeld wooninspiratie voor enorme ramen, vloerkleden of wanddecoratie? Bij Kwantum is er veel keuze in de winkel aanwezig. Neem bijvoorbeeld de gordijnstoffen, er zijn wel meer dan 350 verschillende stoffen te koop bij Kwantum. Alle gordijnen worden ook voorgewassen om het krimpen van materialen te beperken. Een trend in gordijnen is momenteel helemaal tot op de grond, niet strak boven de vloer laten hangen maar ruim op de vloer laten vallen. Bij Kwantum adviseren ze jou graag over de mogelijkheden, ook op maat laten maken is hier mogelijk. Een leuk weetje, achter 1 op de 4 ramen in Nederland hangen gordijnen van Kwantum! Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12A www.kwantum.nl