fbpx
Rightwash; voor een schone auto

Rightwash; voor een schone auto

Is jouw auto vies en aan een goede wasbeurt toe? Ga dan naar Rightwash op het Hof van Hoorn. De ontvangst is hartelijk en de wasbeurt perfect!

Diverse wasprogramma’s
Je geeft aan welke programma je wilt en de wasbeurt kan beginnen. Eerst een handmatig en grondige spoelbeurt, zodat ook de moeilijk bereikbare plekken worden schoongemaakt. Dan mag je de wasstraat inrijden en als je op de transportband staat gaat alles helemaal vanzelf. De transportband leidt jouw auto langs de wielspoeling, een polijstboog, een spoeling met regeneffect en een textieldroger, om te zorgen dat jouw auto er weer top en brandschoon uit ziet. Omdat er meerdere auto’s tegelijk op de transportband gaan is er geen lange wachttijd. Als jouw auto gewassen is mag je gratis gebruik maken van de ruime, overdekte stofzuigerhal zodat je auto compleet schoon en opgeruimd is.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6C. T. 0229-291691 www.rightwash.nl