fbpx
Superkeukens; voor elk budget

Superkeukens; voor elk budget

Ben jij op zoek naar een topkwaliteit keuken die past bij jouw budget? Een keuken waar je van droomt, die totaal naar jouw wensen ingevuld kan worden? Ga dan langs bij Superkeukens Hoorn en ontdek de mooiste keukens.

Vele mogelijkheden
De keuze is enorm bij Superkeukens. Je kunt hier kiezen voor landelijk, modern, design of romantische keukens. Glanzend of juist mat. Heb je juist inspiratie nodig voor een nieuwe keuken dan is een bezoekje aan deze prachtige keukenwinkel meer dan de moeite waard. Wil je een eerlijk en betrouwbaar advies bij de keuze van jouw keuken, het team van keukenadviseurs ontwerpt al jaren, vol enthousiasme, de mooiste keukens. Elk ontwerp is een uitdaging en de adviseurs leiden jou ook graag rond langs de grote collectie showroomkeukens en A- merken keukenapparatuur. En staan dus klaar met advies voor jou. Je bent van harte welkom in de winkel, of plan een afspraak online. Parkeren is gratis voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 8C. T. 0229-285194. www.superkeukens.nl