fbpx
EP:Beerepoot; Vakantievoordeel

EP:Beerepoot; Vakantievoordeel

Het is zomer! Het vakantieseizoen staat voor de deur en dan denkt EP:Beerepoot graag met u mee! We willen niets liever dat u zorgeloos en lekker ontspannen kunt genieten van uw welverdiende vakantie. En dan wilt u natuurlijk geen aanbieding missen! In onze nieuwe Vakantie Voordeel-folder staan een aantal producten die u nergens goedkoper vindt.

Aantrekkelijke aanbiedingen
Het vakantieseizoen bij EP:Beerepoot levert voor u zeer aantrekkelijke aanbiedingen op. Onder andere barbecues, wasmachines en drogers, (OLED)televisies, inductiekookplaten, inbouwapparatuur en airco’s zijn tijdens deze actieweken scherp geprijsd én uit voorraad leverbaar! Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die u van EP:Beerepoot gewend bent.

Grootse inbouwafdeling van Noord-Holland
Met de nieuwe 50 meter lange inbouwwand, de 7 volledig ingerichte kookeilanden, een verruimd assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelvriescombinatie en alle uitvoeringen van Quooker heeft EP:Beerepoot Hoorn de grootste inbouwafdeling van Noord-Holland. Alle apparaten zijn aangesloten en demonstratie klaar. Met de vernieuwde afdeling kunnen wij u nóg beter van dienst zijn.
Kom snel naar één van de winkels! Onze adviseurs staan voor u klaar!  Elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr. C.J.K. v. Aalstweg 16B T. 0229-502420 www.epbeerepoot.nl