fbpx
Swiss Sense Hoorn; Voor jouw favoriete beddengoed en beste slaapcomfort.

Swiss Sense Hoorn; Voor jouw favoriete beddengoed en beste slaapcomfort.

Ben jij op zoek naar een bed wat perfect bij jouw lichaam past? Kom dan langs bij Swiss Sense Hoorn, hier vind je het bed wat op jouw lijf is geschreven. Swiss Sense presenteert een ruime collectie vlakke en elektrische boxsprings, heerlijke matrassen, prachtig beddengoed in vele soorten, kleuren en designs.

Voor ieder wat wils

Bij Swiss Sense is een zeer ruim aanbod aanwezig in de winkel, echt voor ieder wat wils! In deze ruim opgezette slaapwinkel doe je voldoende inspiratie op. Stap in de wereld van ultiem slaapgenot en kom je er door de vele keuzes die je kunt maken er niet meer uit? De slaap experts van Swiss Sense staan graag voor je klaar om je te helpen. Het is ook mogelijk om te proef liggen op één van de heerlijke bedden bij Swiss Sense. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden. Gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 10D. T. 0229-210973. hoorn@swissense.nl