fbpx
Swiss Sense; het beste slaapcomfort.

Swiss Sense; het beste slaapcomfort.

Ben jij op zoek naar een bed wat perfect bij jouw lichaam past? Kom dan langs bij Swiss Sense Hoorn, hier vind je gegarandeerd het bed wat op jouw lijf is geschreven. Swiss Sense presenteert een ruime collectie vlakke en elektrische boxsprings, heerlijke matrassen, prachtig beddengoed in vele soorten, kleuren en designs.

Voor ieder wat wils
Bij Swiss Sense vind je een zeer ruime collectie. In deze ruim opgezette slaapwinkel doe je voldoende inspiratie op. Stap in de wereld van ultiem slaapgenot. Kom je er door de vele keuzes die je kunt maken niet meer uit? De slaap experts van Swiss Sense staan graag voor je klaar om je te helpen. Het is ook mogelijk om proef te liggen op de bedden in de showroom. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10D T. 0229-210973 hoorn@swissense.nl