fbpx
BigGym;  op zoek naar nieuwe toppers!

BigGym; op zoek naar nieuwe toppers!

Leef jij voor sport en ben je gek op fitness? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BigGym Hoorn biedt een geheel van 2800m2 aan sportplezier. Naast BigCross biedt BigGym interactieve groepslessen zoals HIIT, Senior, Spinning, Zumba, Booty, Boxing, Bootcamp en Boxing Kids en staan er meer dan 300 fitnesstoestellen klaar waarmee de sporters zich naar hartenlust in het zweet kunnen werken.

Bij BigGym zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die ons kunnen helpen op verschillende vlakken. Ben jij onze toekomstige Zumba instructeur, Klantenservice medewerker of Technische dienst? Wij zijn op zoek naar jou! BigGym staat bekend als een warme familie, waarbij aandacht voor harde werkers in de gym voorop staat. Werken bij BigGym betekent overigens ook GRATIS sporten in al onze gyms door heel Nederland!

Dus, word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan nu via de website!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10G www.biggym.nl/jobs