fbpx
Gamma Hoorn; Mooie raamdecoraties en een breed assortiment

Gamma Hoorn; Mooie raamdecoraties en een breed assortiment

Raamdecoraties kan in een klassieke uitstraling van bijvoorbeeld houtdecoratie of een moderne look met een aluminium variant. In eerste instantie heeft raamdecoratie een praktische functie, zoals het zonlicht tegenhouden en zorgt ervoor dat je geen inkijk hebt.

Ruim assortiment

Bij Gamma Hoorn is een ruim assortiment aan raamdecoraties of zonwering te koop. Van vouwgordijnen, jaloezieën plakplastic of kant en klaar gordijnen. Alles kan op maat gemaakt worden, ook voor dakramen. Afhankelijk van de ruimte en interieur waarvoor je bekleding zoekt, bijvoorbeeld houten decoratie geeft een warme uitstraling aan je inrichting. Hou je van modern dan is een industriële look met aluminium een aanrader. Raamdecoratie van kunststof is weer goed bestand tegen vochtigheid na het douchen of baden en biedt veel privacy in verband met lichtinval die je helemaal zelf kunt instellen. Met de diverse materialen, motieven en soorten raamdecoraties die je bij Gamma vindt slaag je zeker voor wat precies bij jouw inrichting past. Kom gezellig langs en zie het voor jezelf. Mocht je vragen hebben dan kan je ze hier altijd stellen aan de medewerkers van Gamma.


Doctor C.J.K. van Aalstweg 6. T. 0229-218135. www.gamma.nl