fbpx
Gamma; raamdecoraties

Gamma; raamdecoraties

Raamdecoraties kunnen een klassieke uitstraling hebben maar vind je bij Gamma ook in een moderne look met onder andere aluminium variaties. In eerste instantie heeft het een praktische functie, zoals het zonlicht tegenhouden en het zorgt ervoor dat je geen inkijk hebt. Het oog wil echter ook wat dus vind je bij deze bouwmarkt raamdecoratie in talloze vormen, kleuren en materialen.

Ruim assortiment
Van vouwgordijnen, jaloezieën, plakplastic of kant en klaar gordijnen. Alles kan op maat gemaakt worden, zelfs voor dakramen. Hou je van modern dan is een industriële look met aluminium een aanrader. Raamdecoratie van kunststof is weer goed bestand tegen vochtigheid na het douchen of baden. Met de diverse materialen, motieven en soorten raamdecoraties die je bij Gamma vindt slaag je zeker. Mocht je vragen hebben dan kan je ze altijd stellen aan de medewerkers van Gamma Hoorn.


Dr. C.J.K. van Aalstweg 6 T. 0229-218135 www.gamma.nl