fbpx
Carpetright Hoorn; Nieuwe vloer vakkundig en gratis gelegd!

Carpetright Hoorn; Nieuwe vloer vakkundig en gratis gelegd!

Bij Carpetright is het mogelijk om gratis vloerstalen aan te vragen zodat je deze thuis in alle rust kunt bekijken, voelen en vergelijken. Dit is ook heel handig om zien wat de vloer doet met bijvoorbeeld een nieuwe verfkleur aan de muur of behang. En je ziet hoe de vloer uitkomt met het lichtinval van jouw huis.

Actie

Tot en met 26 juni aanstaande is er een actie bij Carpetright, veel van de vloeren worden dan gratis gelegd door vakkundige en ervaren monteurs. Bijvoorbeeld een kamer van 40 m2 bespaart dan al gauw € 400,- legkosten. Dit is van toepassing op de vloeren van laminaat, tapijt, PVC, parket, vinyl en linoleum. Jij kiest jouw vloer en Carpetright regelt de rest. Strak en vakkundig voor jou gelegd. Jij kiest jouw vloer en Carpetright doet de rest.  Kom langs en vraag naar de voorwaarden of wilt u informatie, de verkoopadviseurs staan graag voor u klaar. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 11. Telefoon; 0229-239975. www.carpetright.nl