fbpx
Profijt Meubel; wooninspiratie

Profijt Meubel; wooninspiratie

Bij Profijt Meubel vind je de leukste meubelen en de nieuwste interieurtrends en praktische meubeloplossingen voor iedere ruimte. Het leuke aan een interieur is dat je er eindeloos mee kunt variëren! Ben je op zoek naar comfortabel en tijdloos meubilair? Wil je jouw huidige interieur een nieuwe uitstraling geven? Laat je inspireren door ons ruime aanbod in kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en banken in diverse materialen, stoffen en leer.

Ruim aanbod aan stoffen

Veel van onze meubelen zijn volledig naar keuze te stofferen. Met het uitgebreide aanbod in stoffen van Profijt meubel stem je de kleuren en stoffen van meubels gemakkelijk op elkaar af. Kom je er nog niet helemaal uit? Wij denken met alle plezier met je mee! De laagste prijs, snelle levering en volledige garantie. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je zaak. Zo krijg je gegarandeerd de laagste prijs en is 5 jaar aanvullende garantie mogelijk voor je aankoop. Wij helpen je graag zo snel mogelijk op weg. Daarom zijn veel van onze meubels direct uit voorraad leverbaar. Dan kun je al snel genieten van je nieuwe aankoop. In Zwaag bij bedrijventerrein Zevenhuis hebben wij het logistiek centrum van Profijt Meubel waar de nieuwe meubelen opgehaald kunnen worden. Een aanhangwagen of huurbus zijn 1 van de mogelijkheden om je nieuwe meubelen zo snel mogelijk in huis te krijgen. Profijt meubel Hoorn is iedere zondag geopend.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C T. 0229-285190 www.profijtmeubel.nl