fbpx
Swiss Sense; SLAAPKAMERtrends

Swiss Sense; SLAAPKAMERtrends

Als je een frisse zomerbries door het huis wil laten waaien, vergeet dan niet de slaapkamer. Lange zomerse nachten zijn extra fijn in een zomerse slaapkamer. Ben je op zoek naar inspiratie? De actuele slaapkamertrends en nieuwe zomercollectie van Swiss Sense helpen je op weg.

Vibrant Stripes

Strepen, strepen en nog eens strepen: van smalle lijnen tot brede blokstrepen. Een statement maak je zeker wanneer je strakke lijnen en ronde, geometrische vormen combineert met felle pasteltinten en primaire knalkleuren. Hiermee word je zeker met een glimlach wakker. Gestreepte dekbedovertrekken en sierkussens met een fijn banenspel, combineer binnen deze trend de verschillende lijnpatronen naar hartenlust met elkaar. Een monochroom dekbedovertrek of kleurrijke muurverf zorgen voor een aangenaam contrast in de slaapkamer. Want ook de keuze voor kleur is met recht een bonte verzameling te noemen. Gedurfde kleurcombinaties van opvallende, felle pasteltinten met contrasterende primaire kleuren laten de slaapkamer stralen. Heb je advies nodig of heb je vragen,  de verkoopadviseurs staan graag voor jou klaar, inclusief de koffie & thee. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10 D. T. 0229-210973 www.swisssense.nl