fbpx
JYSK Hoorn; Zomersale

JYSK Hoorn; Zomersale

Bij JYSK is er zomersale tot en met 12 juni aanstaande. Hoge kortingen op veel artikelen. Profiteer van deze kortingen die tijdens de Sale flink kunnen oplopen. Juist nu is shoppen met flinke kortingen fijn in deze dure tijden.

Ruime keuze

Trendy en luxe artikelen, dat is wat JYSK te bieden heeft. Van matrassen, boxsprings, meubelen en woonaccessoires voor jouw interieur. Een uitgebreid assortiment goedkope meubelen met extra kortingen tijdens de Sale. Heb je een nieuwe kast, salontafel of eethoek nodig, JYSK heeft het voor jou. Ook het tuinassortiment wat JYSK te bieden heeft is uitgebreid, trendy en luxe. Prachtige tuintafels, tuinstoelen, loungesets, tuinkussens, ligbedden, parasols, bloempotten en alles om de sfeer optimaal te maken in jouw buitenverblijf, tuin of balkon. Of juist de tuindecoratie of balkon decoratie voor de finishing touch, JYSK heeft het. Zorg ervoor dat je gaat genieten deze zomer. Kom langs en profiteer van de zeer hoge kortingen tot 12 juni aanstaande. Je bent van harte welkom. Gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 12. T. 212439 www.jysk.nl