fbpx
Mega; stijlvolle badkamerS

Mega; stijlvolle badkamerS

Maar liefst 1500 M2 showroom gevuld met prachtige badkamers, sanitair en wand- en vloertegels bij Mega Hoorn. Alle artikelen worden overzichtelijk en sfeervol voor jou gepresenteerd. 

Comfort, luxe en stijl

Weet je wat jouw budget is voor een nieuwe keuken of badkamer? Inclusief nieuwe tegels en andere materialen? Als je dit weet maakt het het zoeken naar de juiste artikelen vele malen makkelijker. Meet ook alvast de ruimte op waar jij jouw nieuwe keuken of badkamer gaat plaatsen zo kan er door de verkoopadviseurs een juiste prijsopgave gemaakt worden, en weet je precies waar je aan toe bent. Bij Mega Hoorn kan je bovendien met behulp van een handige 3D-keukenplanner een duidelijk overzicht laten maken waarin in je je eigen ideeën voor een nieuwe keuken aan kunt geven. Mega Hoorn helpt graag om de puntjes op de i te zetten zodat jij jouw droomkeuken helemaal op maat krijgt. Uiteraard is dit ook mogelijk bij de aanschaf van een nieuwe badkamer of toilet. Kom eens langs bij Mega Hoorn en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Je bent van harte welkom. Parkeren kan gratis voor de deur. 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16 T. 0229-239526 www.metmega.nl