fbpx
Profijt; 2e Pinksterdag open

Profijt; 2e Pinksterdag open

Profijt Meubel in Hoorn is 2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Wil je een nieuw interieur of ben je op zoeknaar een specifiek woonitem kom dan gezellig langs op 2e Pinksterdag.

De medewerkers van profijt Meubel staan voor je klaar om je van woonadvies te voorzien. De nieuwe zomer collectie is binnen. Banken in mooie weefstoffen in allerlei opstellingen leverbaar. Of een losse fauteuil in een leuke kleur. Woonprogramma ‘s in diverse stijlen zijn aanwezig. Ga je voor een  massief houten woonprogramma of een woonprogramma van melamine welke erg makkelijk is in het onderhoud. Er is een ruime keuze en veel is uit voorraad leverbaar. Eetkamertafels zijn in diverse maten leverbaar en uiteraard hebben wij een uitgebreide collectie eetkamerstoelen om zo een mooie eethoek samen te stellen.

Ook de pre sale is van start gegaan. Showmodellen zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd en kunnen direct worden meegenomen. Dit is het moment om leuke meubelen aan te schaffen voor een extra aantrekkelijke prijs.

Profijt Meubel Hoorn. Dr. CJK van Aalstweg 8-C Hoorn. www.profijtmeubel.nl