fbpx
EP:Beerepoot; Voorjaarsbeurs

EP:Beerepoot; Voorjaarsbeurs

De Voorjaarsbeurs is terug! De lente is in volle gang, dus tijd voor het grote genieten van het buitenleven. En dat begint bij EP:Beerepoot. Maak kennis met de nieuwste trends in elektronica en prikkel uw zintuigen tijdens de Voorjaarsbeurs van 26 t/m 29 mei!

EP:Beerepoot brengt u direct in contact met trends en innovaties op het gebied van elektronica. Beeld, geluid en smaak nemen u mee op reis. Proef de heerlijke koffie uit onze koffiemachines, de (stoom)ovens en kookplaten die de koks demonstreren aan de hand van verrassende gerechten en beleef de geavanceerde audioapparatuur in onze sfeervol ingerichte luisterruimtes.

Primeurs en demonstraties
EP:Beerepoot is trots dat gerenommeerde merken hun primeurs presenteren bij dé ElectronicaBeleving! Aanschouw de nieuwste OLED televisies, want EP:Beerepoot presenteert alle merken, modellen en formaten. Ook op het gebied van audio, koken, wassen, drogen en koelen zijn er handige en energiebesparende nieuwtjes te melden. Ook dit weekend zijn adviseurs van de mooiste merken aanwezig om de allernieuwste trends live aan u te demonstreren.

Grotere afdeling, ruimer assortiment

Op de vernieuwde bovenverdieping in Hoorn kunnen we u meer dan 50 inductiekookplaten laten zien én al onze kookeilanden zijn voorzien van kranen van het merk Quooker. Uniek in Nederland is dat bij EP:Beerepoot alle inbouwapparatuur is aangesloten en gedemonstreerd kan worden. Naast inbouw hebben we een groot assortiment Amerikaanse koelkasten en zijn er nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd.

Spectaculaire beursaanbiedingen

Natuurlijk ontbreken ook de beursaanbiedingen niet; de mooiste producten voor een spectaculaire beursprijs! De aanbiedingen zijn geldig in alle filialen en alle genoemde prijzen zijn meeneemprijzen.

Daarnaast trakteren wij u bij aanschaf van geselecteerde producten tot wel €500,- Cooking shoptegoed of een The Bastard barbecue! Kom langs in een van onze winkels voor alle aanbiedingen. Wij ontmoeten u graag 26 t/m 29 mei tijdens de Voorjaarsbeurs bij EP:Beerepoot in Hoorn.