fbpx
Beddenreus; volop kwaliteit

Beddenreus; volop kwaliteit

In de winkel van Beddenreus Hoorn doe je inspiratie op voor jouw slaapkamer. Slagen voor mooie artikelen en lage prijzen dat kan bij deze beddenspeciaalzaak. Ook voor kinderkamers bent u hier aan het juiste adres. Van complete bedden, kasten, matrassen, bedbodems, dekbedden, lakens, en nog veel en veel meer, Beddenreus heeft het voor jou.

Eerst testen dan kopen

Ieder lichaam is anders,  van lichaamsbouw tot aan slaaphouding. Ben je op zoek naar een nieuw bed, matras, bij Beddenreus mag je het matras uitproberen, zodat je zeker weet dat je het beste matras voor jouw lichaam koopt. Je krijgt persoonlijk advies en uitleg, alles kan hier besproken worden en de verkoopadviseurs staan graag voor je klaar. In de winkel zijn diverse topmerken te koop van bijvoorbeeld boxsprings, elk met een eigen stijl en positieve eigenschap. Om jouw slaapkamer helemaal perfect af te ronden is er een ruime keuze aan kasten, hockers en nachtkastjes aanwezig in de winkel.

Beddenreus biedt producten aan van eigen merk zoals, Topcare, Nordland, Vitalis, M-concept en Dreamtime. Ook vindt je hier de topmerken Beddinghouse en Cinderella. Je bent van harte welkom, en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10B. T. 0229-504742 www.beddenreus.nl