fbpx
SuperTank;  goedkoop tanken

SuperTank; goedkoop tanken

SuperTank staat voor alle soorten transport, goedkoop tanken, snelheid, kwaliteit en tankgemak. De omschrijving die bij SuperTank hoort is wel “No Nonsense” uitstraling, een strak prijsbeleid, strategische liggen en sterke, spraakmakende marketingacties.  

Speeldagen Oranje mega kortingen

Op de speeldagen van het Nederlands elftal stunt SuperTank met de prijzen! U kunt op deze dagen namelijk nog goedkoper tanken dan u al gewend bent van SuperTank. Op de website van SuperTank is een oranje kalender te vinden waar u precies op kunt zien wanneer Oranje speelt. Maar ook andere Oranje activiteiten, van Koninklijke familie of schaatsen zijn verbonden met leuke acties. SuperTank Hoorn is centraal gelegen, tegenover de Mediamarkt Woonboulevard Hof van Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 13, Hoorn www.supertank.nl