fbpx
Profijt Meubel; Presale

Profijt Meubel; Presale

De presale is van start gegaan bij Profijt Meubel in Hoorn. Vele meubelen zijn nu extra voordelig geprijsd. Diverse banken in verschillende opstellingen, stoffen en kleuren zijn nu met extra voordeel te koop bij Profijt Meubel.

Direct leverbaar

Ook diverse woonprogramma’s, eettafels, eetstoelen, fauteuils, karpetten en verlichting zijn nu in de presale. Het grote voordeel is dat het ook direct meegenomen kan worden. Dus lekker snel genieten van je nieuwe meubelen. Als je het nog niet direct mee kan nemen omdat je nog moet verhuizen of bezig bent met de verbouwing van je huis dan kunnen wij het kosteloos voor je opslaan.

Dan is het wel mogelijk om de meubelen voordelig aan te schaffen en dan kom je het ophalen wanneer het jou uitkomt. Ga je voor een kleine make over dan ben je ook bij Profijt Meubel aan het juiste adres. Leuke bijzettafels, wanddecoratie en accessoires zorgen al snel voor een

hele verandering in jouw huis. Het Profijt team geeft je graag woonadvies om de juiste keuze te maken. Profijt Meubel is iedere zondag open van 12.00-17.00 uur. Ook zijn wij alle dagen van het Hemelvaartweekend geopend. Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 12.00-17.00 uur. Gratis parkeren voor de deur.

Profijt Meubel Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-c Hoorn www.profijthoorn.nl