fbpx
Thuisin; Creatief meedenken

Thuisin; Creatief meedenken

Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuwe vloer? Wil je nieuwe gordijnen? Wil je weten wat de nieuwste trends zijn, hebben je muren een nieuw verfje nodig? Bij Thuisin bieden ze creativiteit en denken ze graag met jou mee.  

Alles onder één dak

Werken met kleuren, stijlen en trends, dat is Thuisin. Daarnaast ontzorgt Thuisin ook voor jou, inmeten en het leggen, plaatsen en monteren, het kan allemaal. Zodat alles precies past in je interieur. De maand Mei is raamdecoratie maand. Vele soorten  raamdecoraties vindt u hier bij Thuisin, van jaloezieën, shutters, vouwgordijnen en nog veel meer. Ook deze worden vakkundig op maat voor jou gemaakt en gemonteerd zodat je lang kan genieten van jouw aankoop. Benieuwd? Je bent van harte welkom in de winkel en zie voor jezelf wat de mogelijkheden zijn. Of vraag informatie over de producten die hier verkocht worden, de adviseurs van Thuisin staan graag voor jou klaar. Parkeren is gratis en voor de deur!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8E T. 0229-247459 www.thuisin.nl