fbpx
Leen Bakker; Profiteer nog even

Leen Bakker; Profiteer nog even

Bij Leen Bakker kan je tot en met 15 mei hoge korting krijgen op alles! Kortingen van 20% tot en met 50% op jouw favoriete artikelen. Ook online gelden deze kortingen.

Voor binnen en buiten de mooiste artikelen

Inspiratie op doen voor de tuin, balkon, slaapkamer of huiskamer, bij Leen Bakker is alles aanwezig om uw huis aan te kleden, te verfrissen en vernieuwen. Een breed tuinsassortiment om van uw buitenverblijf een ultieme vakantieplek te maken. Zandtinten, zoals wit, ecru en beige zijn dit jaar trendy voor buiten. Deze kleuren vindt je terug in de parasols, kussens en andere tuindecoraties. Deze kleuren zijn ook nog eens goed te combineren met zwart, antraciet, donkerbruin, terra of zand roze. Zwart is echt een trend dit jaar in de tuin of op balkon, het geeft en luxe uitstraling en in combinatie met zachtere tinten ontstaat er een fijne sfeer om te genieten en te relaxen van het mooie weer. Kom langs en koop uw artikel met hoge korting. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15 T. 0229-266077 www.leenbakker.nl